Cate ceva despre limbajul corporal la barbati(I)

limbajul corporal barbati
Sursa:Tania

Noi oamenii judecam de la prima vedere omul din fata noastra dupa aspectul sau exterior.

Poate la interior oamenii au un caracter inalt dar aspectul lor exterior spune altceva. De multe ori judecam gresit omul din fata noastra fara a-l cunoaste. Il categorisim noi in niste standarde pe care le detinem fiecare dintre noi fara sa tinem cont de valoarea omului din fata noastra. Si asa parerile sunt impartite daca sunt privite din partea unei femei sau a unui barbat.

Barbatii cand se uita la femei le judeca dupa felul cum arata fizic, si prin asta le clasifica atractivitatea in functie de la barbat la barbat.

Dar la barbati a fi atractiv nu inseamna doar sa arati bine, ci sa arati pe deasupra si puternic si increzator.

Din procentajul de 100% comunicare se spune ca 93% din comunicare este non verbala si numai 7% este comunicare verbala.De aceea trebuie sa fim atenti la limbajul corpului pentru ca el este comunicarea Nr.1 in legaturile tale cu oamenii.

Daca nu esti constient de ceea ce spune limbajul corpului despre tine atunci probabil nu spune ceea ce vrei tu sa spuna.Creierele noastre au incredere mai mult in informatiile nonverbale decat in cele verbale.Pentru ca atunci cand transmiti verbal poti spune multe minciuni, dar cand limbajul corpului spune altceva avem incredere mai mult in el pentru ca este mai greu de trucat.

Ne nastem si ducem cu noi pe parcursul existentei noastre o mare parte din limbajul de baza a corpului, in functie de cultura din care provenim fiecare.

De aceea a fi un om care arata bine si a fi un om care arata atractiv nu este acelasi lucru.Chiar daca arati ca barbat fizic bine nu inseamna ca femeile vor fi atrase de tine. Daca nu reusesti sa trasmiti trasaturile unui barbat alfa cum ar fi : statut, putere si dominanta inseamna ca nu esti un barbat atractiv.

Felul cum ai postura corpului zice multe despre tine.Poti sa fii un barbat aratos, bine imbracat si sa te strice postura corpului.

Nu te ajuta la nimic sa te bagi intr-un colt si sa te ascunzi, sa fii fricos sa faci contact vizual cu cineva.Vei fi perceput din exterior ca un barbat timid si cu caracter slab, si asta nu spune nimic bine despre tine.

Atunci cand iti schimbi atitudinea si iti revizuiesti pozitia corporala stand drept si increzator vei fi vazut de 10 ori mai atractiv. Pentru ca atractivitatea la barbati este strans legata de putere, statut inalt si dominanta si asta este comunicat prin statura corpului(limbajul corpului).

La primul impact oamenii nu vor da atentie constienta posturii si limbajului tau corporal, dar tocmai cele doua lucruri vor avea un efect mai mare la nivelul de subconstient si despre felul cum simt oamenii despre tine.Efectul este la prima impresie in special mare.

Si cum femeile sunt fiinte mai sociale si dau atentie sporita la limbajul tau corporal decat o vor face barbatii, trebuie sa fim mereu atenti la acest lucru, mai ales cand intram in contact cu ele.

Schreiben Sie einen Kommentar

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahren Sie mehr darüber, wie Ihre Kommentardaten verarbeitet werden .